marți, 11 august 2015

Filmele distribuite la noul cinematograf din Pitesti

In cele trei luni de vara, caldura ne indeamna la relaxare si, de ce nu, la vizionarea uneui film cu cativa prieteni. Noi iti aratam ce nu trebuie sa ratezi luna asta daca vrei sa vezi un film in Pitesti. In din 1895, de cand a aparut filmul, acesta a fost foarte apreciat si se pare ca s-a dezvoltat atat de mult incat unii regizori au adus filmul la nivel de arta.


          "Intors pe dos"

          Este animatia verii, pe care nu ar trebui sa o ratezi. Un film marca Pixar care s-a bucurat de reactii pozitive din partea criticilor si care, in acelasi timp, a fost un mare succes de casa. Simpaticele personaje, care sunt de fapt sentimente umane, sunt puse in situatii limita si descopera bucuriile din viata. Daca iesi la film weekendul asta in Pitesti nu trebuie sa ratezi aceasta comedie.


          In acelasi timp, fiind o animatie, poti merge cu intreaga familie, inclusiv prichindeii, care cu siguranta se vor indragosti de personajele acestei pelicule.

          "Pixels"

          Un film pentru o gasca de prieteni numai bun de vazu in weekend. Adam Sandler, al carui nume e aproape sinonim cu comedia, joaca rolul principal in aceasta pelicula in care extraterestrii ataca Pamantul din cauza unei mici neintelegeri. Daca vrei sa vezi un film in Pitesti si vrei ceva care sa placa tuturor, "Pixels" e o alegere potrivita.

"Pixels" - extraterestii interpreteza gresit imaginile 

          "Ted 2"

          Ted, ursuletul de plus care fumeaza iarba si care oripileaza pudicii cu limbajul sau trivial, se intoarce pentru o continuare. Era oarecum de asteptat ca primul Ted sa aiba o continuare, avand in vedere succesul de casa anorm pe care l-a avut, spargand record cupa record. Aceasta pelicula ar trebui neaparat sa se regaseasca pe lista ta daca vrei sa iesi la un film in Pitesti.

O pelicula cinematografica care merita vizionata la cinema
sursa foto: wikipedia.org

          "Poltergeist"

          Sigur iti aminteti primul "Poltergeist", un horror care a devenit un clasic. Anul acesta s-a facut un remake dupa faimoasa poveste din acel film. Desi nu captureaza presiunea si angoasa pe care le resimteam la vizionarea filmului original, lansat in urma cu 3 decenii, Poltergeist din 2015 este o pelicula de bifat daca esti un fan al genului horror. Daca iesi la film in Pitesti si iti plac filmele de groaza, ia-ti floricelele si sucul si intra sa vezi Poltergeist cu incredere.

Daca iti plac filmele de groaza poti sa mergi la "Poltergeist"