luni, 31 august 2015

Horoscopul celor nascuti intre zodii

Exista foarte multe persoane nascute intre zodii care nu reusesc sa-si inteleaga horoscopul tocmai din aceasta cauza. Noi iti explicam cum se stabileste semnul astrologic atunci cand te-ai nascut intre zodii.

          In horoscop, termenul tehnic pentru cei nascuti intre zodii este nasterea pe cuspida, adica exact la granite dintre doua semen zodiacale. Spre exemplu, cei nascuti in ziua de 21 martie au venit pe lume in cuspida Berbecului, adica in prima zi din perioada rezervata acestei zodii. De altfel, primele cinci zile si ultimele cinci zile dintr-o zodie sunt considerate a fi cuspide.

Zodia Berbecului
sursa foto: www.kidspots.ro

          Persoanele care s-au nascut in astfel de zile,  desi daca ne luam dupa calendar sunt in zodia Berbecului, in exemplul luat de noi, nu au caracteristicile celor nascuti de drept in aceasta zodie, prezentand totodata trasaturi ale zodiei dinaintea Berbecului, in exemplul nostru fiind vorba despre Pesti. In acelasi timp, nu numai trasaturile de personalitate ale persoanei sunt ambigue atunci cand sunt nascute la cuspida, ci si horoscopul sufera modificari.

Horoscop
sursa foto: horoscop.rol.ro

          Asadar, persoanele nascute in perioada 21 – 25 martie sunt de fapt Berbeci cu trasaturi de Pesti, iar cele nascute intre 15 si 19 aprilie sunt Berbeci cu trasaturi de Taur. Daca ai venit pe lume intre 20 si 24 aprilie esti Taur cu trasaturi de Berbec, in timp ce in cazul perioadei 16-20 mai esti Taur cu trasaturi de Gemeni. Aceasta regula se aplica si celorlalte semne zodiacale, iar pentru a afla ce le rezerva astrele, trebuie sa consulte horoscopul ambelor zodii.

Zodii
sursa foto: hunedoaralibera.ro

          Nu trebuie sa uitam nici faptul ca horoscopul este influentat si de ascendent. In astrologie, ascendentul este constelatia zodiacala care se afla la rasarit in momentul nasterii tale si care va avea o influenta puternica asupra vietii tale in mod special dupa varsta de 30 de ani. Pentru a stabili ascendentul este foarte important sa stii exact ora la care te-ai nascut, iar el se calculeaza si in fucntie de orasul si tara in care ai venit pe lume.  Pentru a-ti afla ascendentul poti apela la un specialist sau poti face calcului cu ajutorul unui site de astrologie.